Lauantaina 10.8 pelattiin mestaruuskisat loisto olosuhteissa Jokelassa.

Logistiikka Lakerssien pelaaja/GM Eljas Koistinen saapui kisapaikalle komea kiertopalkinto pokaali kädessään ilmoittaen, että toin tämän tänne muutamaksi tunniksi säilöön ja oikeassahan hän oli. Logistiikka toimi jälleen hienosti ja Lakers otti voiton ja vei kannun taas vuodeksi tuttuun osoitteeseen,puhtaalla pelillä. Heti turnauksen avaus matsissa ,jossa vastakkain oli uusi tuttavuus Team Avarn-Lakers,nähtiin pari komeaa Donkkia (Tapsa) ja muutama hieno veto bonuskaaren takaa. Kokonaisuutena päivän aikana pelattiin mukavat pelit,hyvässä hengessä ja hienoissa kisa olosuhteissa, joista ISO kiitos turnauksen isännille Kaukasten Voimalle.

Turnauksen yhteydessä heitettiin myös turnauksen tarkkakäsi-tittelistä. Tällä kertaa kisan ykkönen/tarkin oli Jani Liikanen.

Tulokset: Team Avarn 7-15 Lakers,Clippers 15-3 Finrail,Team Avarn 9-15 Clippers, Lakers 15-3 Finrail,Team Avarn 16-3 Finrail, finaali Lakers 15-7 Clippers. Mestarit,Lakers: T.Heikura,J.Ijäs,E.Koistinen,J.Liikanen,J.Lindqvist ja T.Tolonen Hopeaa,Clippers:K.Huuhtanen,E.Marjanen,J.Upola ja V.Viljakainen Pronssia,Team Avarn:H.Gröhn,T.Keskinen,P.Lehtonen,M.Leinonen,J.Virtanen. Kisaterveisin Jallu