VRU:N KEILAILUMESTARUUSKILPAILUT 22.- 23.3.2020 JÄRVENPÄÄSSÄ

VRU:n keilailumestaruuskilpailut järjestetään Järvenpään keilahallissa: sunnuntaina 22.3. kilpailuerä on klo 11.30 maanantaina 23.3. kilpailuerä on klo 12.30 (tarvittaessa myös klo.10.00) Eläkeläiset mieluimmin maanantaina. Osallistumisoikeus VR-konsernin , Finrailin ja ex-VRTRACKin henkilökunnalla ja eläkeläisillä.

VRU:n mestaruuskilpailussa keilataan kuusi (6) sarjaa eurooppalaisella tai amerikkalaisella pelitavalla ilman tasoituksia.

A- mestaruudesta kilpailevat M, A, B-luokan keilaajat ja B- mestaruudesta C, D ja luokittelemattomat keilaajat. Naisten mestaruudesta kilpailevat kaikki samassa ryhmässä. Kilpaillaan myös etukäteen nimetyin VRU:n liikunta-alueiden joukkuein 2- ja 4-miehismestaruudesta. Kolme ensimmäistä sarjaa huomioidaan 2- miehisjoukkueen ja kolme viimeistä sarjaa 4- miehisjoukkueen tuloksiin.

Kilpailumaksu on 0,00 € eli VRU maksaa ratamaksun, erikoiskilpailun hinta on 12-14 € joka peritään siihen osallistuvilta rekisteröidyiltä keilaajilta ennen suorituksen aloittamista. Järjestäjä ei vastaa keilahallin laitteille tai keilaajille aiheutuneista vahingoista.

Kilpailunjohtaja: Marketta Honkanen 040-596 5504

Kirjalliset (sähköposti) ilmoittautumiset peliaika toivomuksineen, keilaajat joukkueittain jaettuna ja maininnalla alueen keilailuyhdyshenkilöstä puhelinnumeroineen, on lähetettävä 6.3.2020 mennessä osoitteella: arto.wathen@pp.inet.fi

VRU keilailujaosto ja Helsingin liikunta-alueet