VRU:N KEILAILUMESTARUUSKILPAILUT 15-16.4.2018 JÄRVENPÄÄSSÄ

VRU:n keilailumestaruuskilpailut järjestetään Järvenpään keilahallissa: sunnuntaina 15.4. kilpailuerä on klo 11.30 , maanantaina 16.4., kilpailuerät ovat klo 10.00 ja 12.30, eläkeläiset mieluimmin maanantain kilpailueriin. Osallistumisoikeus myös Finrailin henkilökunnalla.

VRU:n mestaruuskilpailussa keilataan kuusi (6) sarjaa eurooppalaisella pelitavalla ilman tasoituksia.

A- mestaruudesta kilpailevat M, A, B-luokan keilaajat ja B- mestaruudesta C, D ja luokittelemattomat keilaajat. Naisten mestaruudesta kilpailevat kaikki samassa ryhmässä. Kilpaillaan myös etukäteen nimetyin VRU:n liikunta-alueiden joukkuein 2- ja 4-miehismestaruudesta. Kolme ensimmäistä sarjaa huomioidaan 2- miehisjoukkueen ja kolme viimeistä sarjaa 4- miehisjoukkueen tuloksiin.

VRU:n liikunta-alueet ilmoittavat keilaajansa paremmuusjärjestyksessä sekä joukkueittain jaettuna järjestäjille. Tarvittaessa VRU:n keilailujaostolla ja järjestäjillä on oikeus karsia osanottajamäärää.

Kilpailumaksu on 0,00 € eli VRU maksaa ratamaksun, mahdollisen erikoiskilpailun hinta on 12-14 € joka peritään siihen osallistuvilta rekisteröidyiltä kilpailijoilta ennen suorituksen aloittamista. Järjestäjä ei vastaa keilahallin laitteille tai keilaajille aiheutuneista vahingoista.

Kilpailunjohtaja: Marketta Honkanen 040-596 5504 Kirjalliset (sähköposti) ilmoittautumiset peliaikatoivomuksineen ja maininnalla alueen keilailuyhdyshenkilöstä puhelinnumeroineen on VRU:n liikunta-alueiden välityksellä lähetettävä 23.3 mennessä osoitteella: arto.wathen@pp.inet.fi

VRU keilailujaosto ja Helsingin liikunta-alueet